Nieuws

Tweede reeks van intelligente toepassingen voor automatische classificatie van zee- en landvracht

Antwerpen, België – 4 december 2017 – Foodcareplus lanceert een tweede reeks intelligente toepassingen voor de automatische classificatie van zee- en landvracht. Met behulp van AI-algoritmes voor geolocatie en een in-house ontwikkelde database van zeevrachtkosten kunnen klanten snel competitieve offertes voor hun vrachttarieven opvragen. Het systeem is in staat om in minder dan een uur duizenden door-to-door, door-to-port or port-to-port tarieven aan te bieden. Tarieven kunnen in elk gewenst formaat geüpload of geleverd worden aan onze klanten.

“Dit systeem stelt handelsbedrijven in staat om duizenden tarieven te ontvangen voor toekomstige zakelijke transacties, die ze op elk gewenst moment kunnen afsluiten. Een krachtig benchmarkinstrument voor de handelsindustrie!”

De combinatie van onze logistieke dienstverlening met deze intelligente classificatiemogelijkheden creëert kansen voor veel belanghebbenden in de voedingsindustrie. Het intelligente autoclassificatieproces is een belangrijk onderdeel van de grote digitaliseringsinspanning van foodcareplus. Klanten die actief zijn in het transport van goederen kunnen vanaf medio december voor deze dienst kiezen. Het benchmarkinstrument is ook beschikbaar voor klanten van onze service voor ontwikkeling en optimalisatie van de food supply chain die geen gebruik maken van onze logistieke diensten.

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons