Achter de schermen bij foodcareplus

Nieuwsberichten

18.06.20
foodcareplus - Nieuws
Vanuit de voedingsindustrie zien we enkele tendensen en opportuniteiten als gevolg van COVID-19. Deze crisis duwt ons in de richting van innovatieve oplossingen. Zullen we een ‘digitale mind shift’ maken?
Lees meer
27.03.20
foodcareplus - Nieuws
PMA, Produce Marketing Association, organiseerde voor haar leden op 25 maart 2020 een virtuele town hall over de impact van de coronacrisis op de sector van verse voeding. Foodcareplus, lid van PMA en logistieke partner in de voedselketen, deelde inzichten in de Europese markt. We zetten enkele van de huidige knelpunten op een rijtje.
Lees meer
07.02.20
foodcareplus - Nieuws
Steve Alaerts, Director bij Remant foodcareplus en international perishables logistics expert, is een van de sprekers op het gratis webinar ‘Hyper fast logistics for perishables’, georganiseerd door  Port of Antwerp.
Lees meer
20.08.19
foodcareplus - Nieuws
Vanaf heden zijn we bij foodcareplus lid van PMA (Produce Marketing Association), ’s wereld belangrijkste organisatie voor bedrijven wereldwijd actief binnen de supply chain van fruit en groenten. Samen met hun leden werken zij constant aan vernieuwingen binnen de sector en gaan zij op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de markt.
Lees meer
03.01.19
foodcareplus - Evenementen
Antwerpen, België - 7 december 2018 - Op vrijdag 7 december nodigden we alle medewerkers van Puratos uit voor een bezoek aan het Havenhuis in Antwerpen en een avond entertainment in Club Cirque. De samenwerking tussen foodcareplus en Puratos gaat terug tot 2005.
Lees meer
29.10.18
foodcareplus - Evenementen
Madrid, Spanje - 29 oktober 2018 – Bij foodcareplus kijken we terug op een succesvolle jubileumeditie van de Fruit Attraction-beurs in Madrid. Deze tiende editie was gericht op het openen van nieuwe markten en op de analyse van de logistieke sector.
Lees meer
17.05.18
foodcareplus - Evenementen
Brussel, België - 16 mei 2018 - Kris Onghena, gedelegeerd bestuurder van foodcareplus, nam deel aan het blockchain-debat op het ‘CFO van het jaar’-evenement 2018 . Deze belangrijke bijeenkomst bracht ruim 400 topmanagers samen om te reflecteren over de impact van digitalisering en nieuwe technologieën op hun organisaties en industrieën.
Lees meer
07.03.18
foodcareplus - Nieuws
Antwerpen, België - 30 januari 2018 - Volgende week gaat de grootste internationale groente- en fruitbeurs van start in Berlijn. Fruit Logistica 2018 bestrijkt alle mogelijke sectoren van de voedingsindustrie en geeft een totaalbeeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten in elke schakel van de internationale food supply chain. 
Lees meer
19.01.18
foodcareplus - Nieuws
Antwerpen, België - 19 januari 2018 - De Winter Fancy Food Show in San Francisco is dé ‘place to be’ de volgende grote trends in de Amerikaanse voedingsindustrie te verkennen. Op dit belangrijke evenement stelden we met foodcareplus onze onlangs gelanceerde Transatlantische reefer LCL service voor.
Lees meer