Achter de schermen bij foodcareplus

Nieuwsberichten

13.10.22
foodcareplus - Nieuws
Foodcareplus zag veel bekende en nieuwe fruitspecialisten tijdens Fruit Attraction 2022. Een event in teken van innovatie en netwerken.
Lees meer
12.04.22
foodcareplus - Nieuws
De Haven van Antwerpen, Foodcareplus, Dockflow en TrakAssure lanceren een trackingsysteem dat de temperatuur van de container en de vracht opvolgt.
Lees meer
04.04.22
foodcareplus - Nieuws
Lancaster team zet groei verder onder de vleugels van foodcareplus.
Lees meer
22.10.21
foodcareplus - Nieuws
“Terugblikken en bouwen aan de toekomst!” Cool Logistics is 's werelds grootste bijeenkomst voor beleidsmakers, experten en innoveerders in de perishables sector. De dertiende editie vond virtueel plaats van 19 tot 21 oktober 2021. Als partners en promotors van het eerste uur, droeg Foodcareplus & Lancaster Logistics bij. Een van onze directeurs debatteerde mee over uitdagingen en  opportuniteiten in de sector.
Lees meer
18.06.20
foodcareplus - Nieuws
Vanuit de voedingsindustrie zien we enkele tendensen en opportuniteiten als gevolg van COVID-19. Deze crisis duwt ons in de richting van innovatieve oplossingen. Zullen we een ‘digitale mind shift’ maken?
Lees meer
27.03.20
foodcareplus - Nieuws
PMA, Produce Marketing Association, organiseerde voor haar leden op 25 maart 2020 een virtuele town hall over de impact van de coronacrisis op de sector van verse voeding. Foodcareplus, lid van PMA en logistieke partner in de voedselketen, deelde inzichten in de Europese markt. We zetten enkele van de huidige knelpunten op een rijtje.
Lees meer
07.02.20
foodcareplus - Nieuws
Steve Alaerts, Director bij Remant foodcareplus en international perishables logistics expert, is een van de sprekers op het gratis webinar ‘Hyper fast logistics for perishables’, georganiseerd door  Port of Antwerp.
Lees meer
20.08.19
foodcareplus - Nieuws
Vanaf heden zijn we bij foodcareplus lid van PMA (Produce Marketing Association), ’s wereld belangrijkste organisatie voor bedrijven wereldwijd actief binnen de supply chain van fruit en groenten. Samen met hun leden werken zij constant aan vernieuwingen binnen de sector en gaan zij op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de markt.
Lees meer
03.01.19
foodcareplus - Evenementen
Antwerpen, België - 7 december 2018 - Op vrijdag 7 december nodigden we alle medewerkers van Puratos uit voor een bezoek aan het Havenhuis in Antwerpen en een avond entertainment in Club Cirque. De samenwerking tussen foodcareplus en Puratos gaat terug tot 2005.
Lees meer
Aan het laden