Focus op uw supply chain

  Vis

  Onze service op maat van uw goederenstroom

  Foodcareplus biedt traders, importeurs en exporteurs van vis excellente service en volgt mee met hen de seizoenen van de verschillende regio’s om zo doorheen het hele jaar de kwalitatieve producten te kunnen leveren. Dit voedsel vraagt om kwalitatief transport.

  Transparantie, kwaliteitsbewaking en snelheid

  Dat zijn de drie voornaamste pijlers van de totaaloplossing die we bieden voor handelaars in vis. We volgen dit van deur tot deur op.

  Voor de verzending:

  • Controle of de vissen aan de overeengekomen specificaties voldoen. Bovendien accepteren we enkel vis die aan onze normen voldoet.
  • Verificatie of de vissen op de juiste temperatuur werden gekoeld.
  • Controle van de verpakkingsafspraken en -normen.
  • Optionele geaccrediteerde labotesten.
  • Opstellen van transportdocumenten en controle documenten van derde partijen.
  Tijdens het transport:

  • Directe levering via gekoeld landtransport naar de (lucht-) haven of overslag.
  • Zee- of luchtvracht tot de bestemming- of overslaglocatie.
  • Globale monitoring van het transport.
  Voor en tijdens de levering:

  • Verificatie documenten met de voedselautoriteiten.
  • Opmaak van transit- en douanedocumenten.

   

  Kwaliteitsbewaking

  Bij het transport van vis verzekeren we dat deze in overeenstemming met de zee- of luchtvracht in de container geladen wordt, voordat de reis aanvangt.

  Foodcareplus staat bekend voor een lage claimratio dankzij een strenge selectie van logistieke actoren.

  Transparantie

  Ons blockchain platform, dat het hart vormt van de bewaking van de opdrachten, staat ter beschikking van alle betrokken partijen. Tijdens de belading van de container worden alle rapporten en certificaten geüpload en gedeeld. Van zodra de container haar reis aanvangt, kunt u alle andere transportdocumenten op het platform raadplegen en zelf documenten toevoegen.

  Snelheid

  Hoe sneller de vis op de eindbestemming toekomt, hoe beter. Onze overslagplatformen maken het mogelijk om steeds de snelste en betrouwbaarste routing via lucht- of zeevracht te gebruiken. Enkele dagen voor het schip aankomt, starten wij al met het volledige invoerproces.

  Zo zorgen we er voor dat doorgaans niet later dan een dag na aankomst van de zee- of luchtvracht, het douaneproces afgewikkeld is en de vis geleverd wordt.

  Onze Cargo Focus

  Vlees & gevogelte

  Importeurs, exporteurs en traders van vlees en gevogelte krijgen bij Foodcareplus een uitstekende service. We bieden geïntegreerde logistieke en transportoplossingen aan voor uw supply chain. Bovendien hebben we sterke regionale partners.

  Lees meer

  Zuivel

  Foodcareplus biedt handelaars in zuivel een uitstekende service. Wij zorgen voor de internationale verscheping van uw producten.

  Lees meer

  Chocolade & confiserie

  De verscheping van chocolade en confiserie luistert nauw. Daarom zorgt Foodcareplus voor uw producten en monitort het de zending zodat al dit lekkers in de beste omstandigheden de eindbestemming bereikt.

  Lees meer

  Verse groenten & fruit

  Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

  Lees meer