Onze kennis om succesvol nieuwe markten te betreden

  Markttoegang

  INZICHTEN IN PRODUCTEN EN REGIO’S

  Het exportpotentieel van de voedingssegmenten waarin foodcareplus actief is, is enorm. Als strategisch partner van onze klanten helpen we bij het identificeren en ontwikkelen van nieuwe markten. Samen met onze collega’s van Remant Customs en specialisten in ons netwerk, bieden we een kader waarmee exporteurs markten succesvol kunnen benaderen.

  • In de eerste fase van het onderzoek begeleiden wij klanten bij het in kaart brengen van de markttoegangsvoorwaarden en de kosten.
  • Op basis van dit onderzoek kan de exporteur de haalbaarheid financieel en operationeel toetsen. Zo kunnen producten succesvol geëxporteerd en geïntroduceerd worden in het distributienetwerk van retailers en distributeurs.

  NIEUWE BESTEMMINGEN

  Vervolgens starten we in overleg de tweede fase op.

  • Hierbij bepalen we de spelregels in overleg met de bevoegde overheden en andere belanghebbenden op de markten van bestemming, die leiden tot bepaalde garanties voor de kandidaat-exporteur.
  • Tegelijkertijd brengen we de hele transportketen in kaart en faciliteren we testzendingen naar de plaats van bestemming.
  • We rapporteren over het voorbereidende werk dat de basis vormt voor het aansturen van operationele en commerciële teams in de eindfase.

  Onze Services

  Logistiek voor voeding en perishables

  Wenst u al uw logistieke processen uit te besteden of slechts bepaalde aspecten van uw export- en importactiviteiten? Al onze expeditieservices worden inhouse behandeld door een van de gespecialiseerde teams, afhankelijk van uw bedrijfsprofiel.

  Lees meer