Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten. De effecten van relatieve vochtigheid of cross-contaminatie hebben geen geheimen voor hen.

  • Inkoop, boeking en uitvoering van zeevrachten
  • Vervoer over land per trein en vrachtwagen
  • Opslag op meerdere strategische locaties
  • Documentatiediensten
  • Verzekering en ingebouwde kwaliteitscontrole
  • Monitoringservices met LiteTraxx

  Onze productgroepen

  Druiven

  Foodcareplus biedt importeurs en exporteurs van druiven een uitstekende service. Wij volgen samen met u de seizoenen in de verschillende landen.

  Lees meer

  Avocado's

  Transparantie, kwaliteitsbewaking en snelheid vormen de drie voornaamste pijlers van de totaaloplossing die we bieden voor avocadotransporten. We volgen dit van deur tot deur op.

  Lees meer

  Hard fruit

  Foodcareplus biedt een geïntegreerde oplossing aan telers en verladers van appels en peren die hun hard fruit met een stabiele en duurzame flow wereldwijd willen verhandelen. We hebben sterke regionale partners in verschillende landen.

  Lees meer

  Mango's

  Foodcareplus biedt u als mango-importeur / -exporteur excellente service en volgt mee met u de seizoenen van de verschillende landen om zo doorheen het hele jaar deze smaakvolle vruchten te kunnen leveren.

  Lees meer

  Zoete aardappelen

  We bieden importeurs en exporteurs van zoete aardappelen totaaloplossingen aan. Snel, betrouwbaar en kwalitatief transport dat we van deur tot deur opvolgen.

  Lees meer

  Aardappelen, uien en wortelen

  We zorgen voor het deur tot deur transport van aardappelen, uien en wortelen. Dankzij de grote volumes die we vervoeren bieden we dit tegen gunstige tarieven aan.

  Lees meer

  Onze Cargo Focus

  Vis

  Handelt u in vis en wilt u internationale markten bereiken? Dan bent u bij Foodcareplus aan het juiste adres! We verzorgen de verscheping van deur tot deur met de grootste zorgen en monitoring van uw producten.

  Lees meer

  Vlees & gevogelte

  Importeurs, exporteurs en traders van vlees en gevogelte krijgen bij Foodcareplus een uitstekende service. We bieden geïntegreerde logistieke en transportoplossingen aan voor uw supply chain. Bovendien hebben we sterke regionale partners.

  Lees meer

  Zuivel

  Foodcareplus biedt handelaars in zuivel een uitstekende service. Wij zorgen voor de internationale verscheping van uw producten.

  Lees meer

  Chocolade & confiserie

  De verscheping van chocolade en confiserie luistert nauw. Daarom zorgt Foodcareplus voor uw producten en monitort het de zending zodat al dit lekkers in de beste omstandigheden de eindbestemming bereikt.

  Lees meer