Cargo focus

Verse groenten & fruit

Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

Lees meer

Bakkerijproducten en -ingrediënten

Onze Transport Architecten zijn reefer experts en nemen de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van bakkerijproducten voor hun rekening.

Lees meer

Chocolade & confiserie

De verscheping van chocolade en confiserie luistert nauw. Daarom zorgt Foodcareplus voor uw producten en monitort het de zending zodat al dit lekkers in de beste omstandigheden de eindbestemming bereikt.

Lees meer

Zuivel

Foodcareplus biedt handelaars in zuivel een uitstekende service. Wij zorgen voor de internationale verscheping van uw producten.

Lees meer

Vlees & gevogelte

Importeurs, exporteurs en traders van vlees en gevogelte krijgen bij Foodcareplus een uitstekende service. We bieden geïntegreerde logistieke en transportoplossingen aan voor uw supply chain. Bovendien hebben we sterke regionale partners.

Lees meer

Vis

Handelt u in vis en wilt u internationale markten bereiken? Dan bent u bij Foodcareplus aan het juiste adres! We verzorgen de verscheping van deur tot deur met de grootste zorgen en monitoring van uw producten.

Lees meer