Zuivelproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van zuivelproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

  • Inkoop, boeking en uitvoering van zeevruchten
  • Vervoer over land per train en vrachtwagen
  • Opslag op meerdere strategische locaties
  • Documentatiediensten
  • Verzekering en ingebouwde kwaliteitscontrole
  • Monitoringservices met LiteTraxx

Onze productgroepen

Andere verse producten

Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

Lees meer

Bakkerijproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van bakkerijproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Zoetwaren & delicatessen

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van delicatessen en zoetwaren (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Avocado's

Transparantie, kwaliteitsbewaking en snelheid vormen de drie voornaamste pijlers van de totaaloplossing die we bieden voor avocadotransporten. We volgen dit van deur tot deur op.

Lees meer

Mango's

Foodcareplus biedt u als mango-importeur / -exporteur excellente service en volgt mee met u de seizoenen van de verschillende landen om zo doorheen het hele jaar deze smaakvolle vruchten te kunnen leveren.

Lees meer

Zoete aardappelen

We bieden importeurs en exporteurs van zoete aardappelen totaaloplossingen aan. Snel, betrouwbaar en kwalitatief transport dat we van deur tot deur opvolgen.

Lees meer

Hard fruit

Foodcareplus biedt een geïntegreerde oplossing aan telers en verladers van appels en peren die hun hard fruit met een stabiele en duurzame flow wereldwijd willen verhandelen. We hebben sterke regionale partners in verschillende landen.

Lees meer

Aardappelen, uien en wortelen

We zorgen voor het deur tot deur transport van aardappelen, uien en wortelen. Dankzij de grote volumes die we vervoeren bieden we dit tegen gunstige tarieven aan.

Lees meer

Focus op uw supply chain

Druiven

Foodcareplus biedt importeurs en exporteurs van druiven een uitstekende service. Wij volgen samen met u de seizoenen in de verschillende landen.

Lees meer

Onze expertise