Transport van levensmiddelen en perishables

Als handelaar van verse producten kunt u rekenen op de expertise van de reefer specialisten van foodcareplus. Onze Transport Architects organiseren het transport van voeding en perishables, van A tot Z.

Foodcareplus is sterk in de mondiale handel van verse producten. We bieden geconditioneerde transporttrajecten op maat van uw producten. Want foodcareplus investeert fors in het doorgronden van de noden van uw voedingsmiddelen. We zetten in op digitale innovatie en bieden zo een antwoord op de voortdurend veranderende markt.

Interesse in een samenwerking?
Zet onze expertise in om uw transport te versterken

Contacteer ons!

Onze productgroepen

Verse producten

Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

Lees meer

Bakkerijproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van bakkerijproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Zoetwaren & delicatessen

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van delicatessen en zoetwaren (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Zuivelproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van zuivelproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Onze expertise