Transport van levensmiddelen en perishables

Ons team van reefer experts is gespecialiseerd in het transport van levensmiddelen en perishables, van A tot Z. De focus ligt in de eerste plaats op het transport van verse producten. We gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen om trajecten uit te stippelen op maat van de voedingsindustrie en het geconditioneerd transport. Foodcareplus investeert fors in het doorgronden van uw producten en uw bijhorende noden. Onze drang naar digitale innovatie stuwt ons in deze snel veranderende markt voortdurend vooruit.

Interesse in een samenwerking?
Zet onze expertise in om uw transport te versterken

Contacteer ons!

Onze productgroepen

Verse producten

Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

Lees meer

Bakkerijproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van bakkerijproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Zoetwaren & delicatessen

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van delicatessen en zoetwaren (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Zuivelproducten

Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van zuivelproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

Lees meer

Onze expertise