Transport van levensmiddelen en perishables

  Als handelaar van verse producten kunt u rekenen op de expertise van de reefer specialisten van foodcareplus. Onze Transport Architects organiseren het transport van voeding en perishables, van A tot Z.

  Foodcareplus is sterk in de mondiale handel van verse producten. We bieden geconditioneerde transporttrajecten op maat van uw producten. Want foodcareplus investeert fors in het doorgronden van de noden van uw voedingsmiddelen. We zetten in op digitale innovatie en bieden zo een antwoord op de voortdurend veranderende markt.

  De import en export van unieke groenten en fruit heeft geen geheimen voor de Transport Architects van Foodcareplus. Van producten van eigen bodem tot exotische vruchten. De logistiek en het transport van groenten en fruit vraagt een proactieve aanpak met continue kwaliteitsmonitoring. Daarom specialiseerde foodcareplus zich in verschillende productgroepen met elk hun eigen vereisten op het vlak van gekoeld transport, bewaring en levering.

  Interesse in een samenwerking?
  Zet onze expertise in om uw transport te versterken

  Contacteer ons!

  Onze productgroepen

  Andere verse producten

  Of het nu gaat om boomfruit, exotische vruchten, groenten of knolgewassen, onze experts buigen zich over de opslag van verse producten en verschepen ze wereldwijd. Zij begrijpen als geen ander dat elke verloren dag geld kost in de logistieke keten.

  Lees meer

  Bakkerijproducten

  Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van bakkerijproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

  Lees meer

  Zoetwaren & delicatessen

  Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van delicatessen en zoetwaren (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

  Lees meer

  Zuivelproducten

  Ons team van reefer experts neemt de behandeling, opslag en het wereldwijde transport van zuivelproducten (diepgevroren, gekoeld of op kamertemperatuur) voor zijn rekening.

  Lees meer

  Avocado's

  Transparantie, kwaliteitsbewaking en snelheid vormen de drie voornaamste pijlers van de totaaloplossing die we bieden voor avocadotransporten. We volgen dit van deur tot deur op.

  Lees meer

  Mango's

  Foodcareplus biedt u als mango-importeur / -exporteur excellente service en volgt mee met u de seizoenen van de verschillende landen om zo doorheen het hele jaar deze smaakvolle vruchten te kunnen leveren.

  Lees meer

  Zoete aardappelen

  We bieden importeurs en exporteurs van zoete aardappelen totaaloplossingen aan. Snel, betrouwbaar en kwalitatief transport dat we van deur tot deur opvolgen.

  Lees meer

  Hard fruit

  Foodcareplus biedt een geïntegreerde oplossing aan telers en verladers van appels en peren die hun hard fruit met een stabiele en duurzame flow wereldwijd willen verhandelen. We hebben sterke regionale partners in verschillende landen.

  Lees meer

  Aardappelen, uien en wortelen

  We zorgen voor het deur tot deur transport van aardappelen, uien en wortelen. Dankzij de grote volumes die we vervoeren bieden we dit tegen gunstige tarieven aan.

  Lees meer

  Focus op uw supply chain

  Druiven

  Foodcareplus biedt importeurs en exporteurs van druiven een uitstekende service. Wij volgen samen met u de seizoenen in de verschillende landen.

  Lees meer

  Onze expertise