Nieuws: Evenementen

  Puratos event 2018 : Club Cirque

  Antwerpen, België – 7 december 2018 – Op vrijdag 7 december nodigden we alle medewerkers van Puratos uit voor een bezoek aan het Havenhuis in Antwerpen en een avond entertainment in Club Cirque. De samenwerking tussen foodcareplus en Puratos gaat terug tot 2005. Ondertussen hebben we al meer dan 400.000 ton bakkerij-en chocoladeproducten intercontinentaal vervoerd. Om onze ijzersterke band te vieren, organiseren we elk jaar een get together waar we toasten op de fijne samenwerking.

  De eerste halte was het Havenhuis, de hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen, waar de gasten een uitgebreide rondleiding kregen in het spectaculaire kantoorgebouw van architecte Zaha Hadid. De Antwerpse ‘diamant’ is de thuishaven voor 500 medewerkers van het Havenbedrijf en fungeert als ontmoetingsplaats voor de vele internationale contacten van de Antwerpse Havengemeenschap.

  Nadien vervolgden we onze weg naar Club Cirque op het Eilandje. De hele avong verliep in thema: van de kledij van de kelners tot de vliegende mandjes en andere attributen waarin ze de hapjes serveerden. Onze gasten mochten zelf de live muziek kiezen.

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons