Nieuws

  Lancaster Logistics sluit aan bij foodcareplus

  Lancaster team zet groei verder onder de vleugels van Foodcareplus

  Het management van foodcareplus nam Lancaster Logistics, deel van Remant Groep, 1,5 jaar geleden onder zijn vleugels. Het team kan met trots meedelen dat het in 2021 uitzonderlijk goed gepresteerd heeft. Het portfolio werd uitgebreid, de relaties met belangrijke klanten werden versterkt en langetermijnrelaties met carrier partners werden opgebouwd. Het transportvolume groeide met 35 procent.

  Deze positieve evolutie, gerealiseerd door de bundeling van krachten tussen de twee bedrijven onder één gemeenschappelijk management, sterkt ons in onze overtuiging nog een stap verder te gaan.

  One team with one goal

  Sinds januari 2022 is Lancaster Logistics volledig geïntegreerd in foodcareplus. Onder de paraplu van foodcareplus creëerden we een team dat zich voor een belangrijk deel richt op de Afrikaanse markt, met een focus op vlees, vis en zuivelproducten. Zo kunnen we klanten service op maat bieden.

  Met het bovenstaande verheugen wij ons erop al onze klanten operationele verbeteringen, proactieve en snelle opvolging en een excellente klantenservice te kunnen bieden.

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons