Nieuws

  Foodcareplus renews membership with International Fresh Produce Association

  Foodcareplus wil duurzaamheid bevorderen en voedselverspilling tegengaan in Europa

  Foodcareplus kondigt met trots de verlenging aan van haar actieve lidmaatschap van de International Fresh Produce Association (IFPA). Als toegewijd lid van deze prestigieuze organisatie wil Foodcareplus de langetermijndoelstellingen van de IFPA op de voorgrond plaatsen op het Europese continent, waarbij duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling centraal staan.

  De IFPA bevordert de groei, distributie en consumptie van verse producten wereldwijd. Door samen te werken met industrieleiders en belanghebbenden wil de vereniging kritieke uitdagingen aanpakken, zoals voedselveiligheid, traceerbaarheid, duurzaamheid en vermindering van voedselverspilling.

  Foodcareplus onderschrijft, als toonaangevende leverancier van logistieke oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie, de inzet van de IFPA om hoge kwaliteitsnormen te handhaven in de toeleveringsketen van verse producten. Met zijn gespecialiseerde temperatuur-gecontroleerde logistieke producten en diensten draagt Foodcareplus actief bij aan het verminderen van voedselverspilling.

  Dit hernieuwde partnerschap stelt Foodcareplus in staat om bij te dragen aan de ontwikkeling en implementatie van innovatieve strategieën, ter bevordering van een meer duurzame en welvarende fresh industrie in Europa.

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons