Nieuws

  Exporteurs van tropisch fruit verbinden met Europa: Foodcareplus neemt deel aan het Global Tropicals Congress

  Het Global Tropicals Congress, georganiseerd door Fruitnet, vindt plaats in Den Haag op 14 september. Foodcareplus zal aanwezig zijn op dit event. Als logistieke dienstverlener gespecialiseerd in tropisch fruit en andere verse voeding, is dit congres een uitgelezen kans om in contact te komen met wereldwijde exporteurs. We zullen er ons logistieke platform dat efficiënt toegang biedt tot de Europese markt voorstellen.

  Firdaouss Amezian zal Foodcareplus tijdens het congres persoonlijk vertegenwoordigen en klanten en contacten ontmoeten. Krystie Jacobs die de EMEA-regio vertegenwoordigt en Harsh Parekh, die India & Asia-Pacific vertegenwoordigt, zullen online ondersteuning bieden tijdens het event.

  We hebben een solide reputatie opgebouwd in de sector met ruime logistieke ervaring met tal van tropische vruchten zoals avocado’s, mango’s, papaja’s, limoenen en nog veel meer. Dankzij ons logistieke platform en uitgebreid partnernetwerk bieden we exporteurs een vlotte en efficiënte weg naar de Europese markt waarmee ze hun bereik maximaliseren.

  Foodcareplus beheert nauwgezet elke stap in de toeleveringsketen:

  • betrouwbaar oceaantransport,
  • opslag,
  • verpakkingsoplossingen,
  • snelle distributie en soepele markttoegang,
  • douaneafhandeling

  Dit alles maakt dat exporteurs zich kunnen richten op hun core business; het telen van uitzonderlijke tropische vruchten. De logistieke complexiteit kunnen ze in de bekwame handen van het Foodcareplus team achterlaten.

  De interessante congresagenda biedt ons de kans om onze expertise te delen. Tijdens boeiende discussies, interactieve sessies en persoonlijke ontmoetingen bespreken we graag de voordelen van onze diensten en zullen we de efficiëntie en betrouwbaarheid benadrukken die ze bieden aan exporteurs. Zo kunnen ze probleemloos de Europese markt veroveren.

  We nodigen de deelnemers aan het Global Tropicals Congress uit om in contact te komen, hun kennis te delen en de mogelijkheden van ons logistieke platform te ontdekken.

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons