Nieuws

  Een bloeiend einde van een vruchtbaar topfruitseizoen 2022-2023

  Nu de warme lentezon door de boomgaarden trekt en de bloesems zich beginnen te ontvouwen, is het tijd om een stapje terug te doen en de vruchten van onze arbeid te bewonderen. Voor ons bij Foodcareplus was het einde van dit topfruitseizoen niets minder dan opmerkelijk: we hebben met succes de logistiek verzorgd voor telers en exporteurs van appels en peren. En de kers op de taart? De prachtige bloesems kondigen de komst van de veelbelovende oogst van volgend seizoen aan.

  Het is geen geheim dat de wereld van de fruitexport logistiek uitdagend kan zijn. Toch heeft ons toegewijde team bij Foodcareplus onvermoeibaar gewerkt om de appels en peren van onze klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Met trots kunnen we melden dat we niet alleen de verzending van meer volume dan ooit tevoren mogelijk hebben gemaakt, maar dat we ook de laagste claimratio in onze geschiedenis hebben bereikt dankzij ons platform en de toewijding van het team.

  Onze logistieke oplossingen op de overzeese markten strekken zich uit over heel Europa, van Polen tot het zuiden tot Italië. Bovendien zijn we verheugd om aan te kondigen dat we onze voetafdruk volgend jaar zullen uitbreiden naar Turkije, waardoor we ons bereik vergroten en nog meer telers en exporteurs uitzonderlijke diensten kunnen leveren.

  Wat is ons geheime ingrediënt? Het komt allemaal neer op een combinatie van toewijding, innovatie en samenwerking. Ons team heeft zich tot het uiterste ingespannen om ervoor te zorgen dat de producten hun bestemming zo vers mogelijk bereiken, door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van supply chain en logistiek management. Bovendien hebben we sterke partnerschappen opgebouwd met onze klanten en leveranciers, waardoor een sterk web van ondersteuning is ontstaan dat ons naar succes heeft geleid.

  We blijven echter niet op onze lauweren rusten. Bij Foodcareplus streven we er voortdurend naar om te groeien, te leren en ons aan te passen aan het steeds veranderende landschap van de exportlogistiek voor topfruit. We blijven investeren in geavanceerde logistieke technologieën, verfijnen onze processen en onderhouden waardevolle relaties met onze partners.

  Nieuwsberichten

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons