testimonials

  Thomas

  Transport Architect

  “Sinds 2014 ben ik aan het werk bij foodcareplus. Mede dankzij de integratie binnen de Remant Groep, waarbij we nu allen dossiers van A tot Z beheren, ben ik van documentatie naar operations verhuisd. Het werken van A tot Z zorgt ervoor dat we veel dichter bij onze klanten en onze partners staan, dat we meer contact met hen hebben en dat we echt een band opbouwen. Dit zorgt voor een fijne samenwerking langs beide kanten!

  De integratie van foodcareplus binnen de Remant Groep was eerst heel spannend, maar al vlug voelden we ons thuis en kregen we een warm welkom van de nieuwe collega’s, waarbij er meteen feeling was met de andere Remant entiteiten.

  De Remant Groep is een grote firma, maar je merkt dat je veel mogelijkheden hebt qua opleidingen, en ook qua initiatief nemen en doorgroeimogelijkheden. Er is de mogelijkheid om zowel interne- als externe opleidingen te volgen en dat vind ik heel belangrijk om je kennis te kunnen verbreden. We kunnen onze knowledge en creativiteit delen met de andere afdelingen om zo samen sterker te staan. Ondanks de recente uitbreiding van de Groep, merk je echt die verbondenheid tussen de filialen, en dat is een beetje de rode draad hier. We zitten hier zeker goed!”

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons