testimonials

  Firdaouss

  Transport Architect

  “Heel onverwachts nam mijn beginnende carrière plots een andere wending. Met veel enthousiasme begon ik een jaar geleden aan mijn avontuur bij foodcareplus. Een bedrijf waar de klant centraal staat en waar kennis, ervaring en knowhow met elkaar worden gedeeld.

  Wat ik van dag 1 heb mogen waarnemen, is dat foodcareplus niet zomaar een bedrijf is. Het is een bedrijf met een verhaal, met enorm veel potentieel en met een groot doel voor ogen…Groeien door successen en tevreden partners. Het is een gedreven en gemotiveerd bedrijf dat enkele maanden geleden werd overgenomen door de Remant Groep, een hecht familiebedrijf waar foodcareplus nu deel van mag uitmaken.

  In beide opzichten werd er gewonnen. Veranderingen in de economie en op sociaal vlak zorgen ervoor dat ook onze business verandert. Om te kunnen opboksen tegen grote gevestigde bedrijven kwam de overname als geroepen en kan foodcareplus onder de vleugels van een groot professioneel familiebedrijf haar niche verder uitbouwen. Op naar een groeiende bloeiende toekomst met foodcareplus/Remant Groep!”

  Meer informatie nodig?

  Contacteer ons